flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду поглибили знання у сфері антикорупційного законодавства.

05 березня 2019, 16:47

Сьогодні, 5 березня 2019 року, начальник відділу управління персоналом Господарського суду Рівненської області Шпортун Антоніна Віталіївна, начальник відділу канцелярії та документального забезпечення суду Парфенюк Ольга Василівна та прес-секретар суду Лунько Олександр Ігорович взяли участь у семінарі на тему «Запобігання корупції в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, державних установах. Електронне декларування доходів».
Вказаний захід проводився Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.
Модераторами наведених курсів підвищення кваліфікації були в.о. зазначеного Центру Свиридон Павло Гнатович, професор Національного університету «Острозька академія», доктор юридичних наук Романов Микола Степанович, фахівець Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Жижчук Віктор Олександрович та головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату Рівненської обласної державної адміністрації Швець Валерій Йосипович.
У ході проведення цього заходу слухачі ознайомилися з особливостями подання електронних декларацій, основними вимогами, термінами та порядком декларування доходів громадян у 2019 році, загальними засадами запобігання та врегулювання конфлікту інтересів як способом уникнення корупційних правопорушень, а також особливостями антикорупційного законодавства України та шляхами подолання корупційних проявів та їх запобігання на позитивному прикладі інших країн.