flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення кваліфікації працівників апарату суду

14 червня 2018, 11:27

13 червня 2018 року працівники апарату Господарського суду Рівненської області на базі Рівненського апеляційного господарського суду пройшли організовану Національною школою суддів України підготовку на семінарі на тему: «Зв’язки з громадськістю в судах».

Модераторами та викладачами вказаних курсів підвищення кваліфікації виступили директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна, прес-секретар Господарського суду Львівської області Наталія Шайда та фахівець-експерт з комунікацій у системі правосуддя Ольга Давид.

В ході семінару працівники апарату Господарського суду Рівненської області дослідили та вивчили шляхи вирішення проблеми підвищення авторитету судової влади в українському суспільстві та міжнародно-правові стандарти відкритості правосуддя, удосконалили знання з етики спілкування з відвідувачами судів.

Учасники семінару проаналізували роль прес-секретаря як основної фігури у взаємодії суду та ЗМІ та сформулювали взірець організації медіа-супроводу діяльності суду.

Окрім цього, працівники апарату місцевого господарського суду виконали низку практичних завдань та отримали практичні поради викладачів щодо формування навичок упевненої поведінки та ефективної комунікації, подолання психологічних бар’єрів у конфліктних ситуаціях.

Після успішного завершення вказаних курсів підвищення кваліфікації та здобуття теоретичних знань і практичних навичок у сфері судової комунікації працівники апарату Господарського суду Рівненської області отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.