flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі 14/312 (суддя Політика Н.А.)

23 липня 2024, 10:26

Господарський суд Рівненської області розглянувши матеріали заяви заступника Генерального прокурора України про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами у справі

за позовом заступника Генерального прокурора України в інтересах держави в особі Фонду державного майна України
до Товариства з обмеженою відповідальністю "ПрикарпатЗахідтранс", за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, - Міністерства енергетики та вугільної промисловості України (Міністерства палива та енергетики України), за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача:
1. Федерального агентства по управлінню державним майном Російської Федерації,
2. Південно-Західного відкритого акціонерного товариства трубопровідного транспорту нафтопродуктів Російської акціонерної компанії "Тран-снафтопродукт",
про визнання права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння.

ПОВІДОМЛЯЄ:

1. Федеральне агентство по управлінню державним майном Російської Федерації (109012, Російська Федерація, м. Москва, Нікопольський провулок, б. 9).
2. Південно-Західне відкрите акціонерне товариство трубопровідного транспорту нафтопродуктів Російської акціонерної компанії "Транс-нафтопродукт" (443010, м. Самара, вул. Льва Толстого, б. 75).
про призначення підготовчого засідання у справі № 14/312 на 05 вересня 2024 року о 11-00 год.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Рівненської області за адресою: 33013, Україна, м. Рівне, вул. Набережна, 26А, в залі судових засідань № 16.