flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення по справі 14/312 (суддя Політика Н.А.)

02 липня 2024, 10:27

Господарський суд Рівненської області розглянувши матеріали заяви заступника Генерального прокурора України про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами у справі

за позовом заступника Генерального прокурора України в інтересах держави в особі Фонду державного майна України

до Товариства з обмеженою відповідальністю "ПрикарпатЗахідтранс",

за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, - Міністерства енергетики та вугільної промисловості України (Міністерства палива та енергетики України),

за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: 1. Федерального агентства по управлінню державним майном Російської Федерації, 2. Південно-Західного відкритого акціонерного товариства трубопровідного транспорту нафтопродуктів Російської акціонерної компанії "Транснафтопродукт", про визнання права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння.                                                   

                                                  ПОВІДОМЛЯЄ: 

  1. Федеральне агентство по управлінню державним майном Російської Федерації (109012, Російська Федерація, м. Москва, Нікопольський провулок, б. 9). 
  1. Південно-Західне відкрите акціонерне товариство трубопровідного транспорту нафтопродуктів Російської акціонерної компанії "Транснафтопродукт"(443010, м. Самара, вул. Льва Толстого, б. 75).

про призначення до розгляду заяви заступника Генерального прокурора України про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами  у справі 14/312 на 22 липня  2024 року о 12:00 год.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Рівненської області за адресою: 33013, Україна, м. Рівне, вул. Набережна, 26А, в залі судових засідань № 16.

Роз'яснити учасникам справи, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи, крім випадків, передбачених ст. 202 ГПК України.