flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату суду вивчають нові тенденції та особливості застосування ГПК України!

24 жовтня 2018, 14:38

Сьогодні, 24 жовтня 2018 року працівники апарату Господарського суду Рівненської області на базі Північно-західного апеляційного господарського суду проходять організовану Національною школою суддів України підготовку на семінарі на тему: «Господарський процесуальний кодекс: нові тенденції та особливості застосування».

Модераторами та викладачами вказаних курсів підвищення кваліфікації виступають директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна, суддя Західного апеляційного господарського суду Світлана Бойко, суддя Господарського суду Івано-Франківської області Олена Малєєва та суддя Господарського суду Львівської області Петро Манюк.

Учасників семінару привітав суддя, заступник голови Північно-західного апеляційного господарського суду Олег Тимошенко, який подякував Львівському регіональному відділенню Національної школи суддів України за співпрацю та побажав учасникам плідної роботи під час заходу. Крім того, останній разом з Оксаною Польною та керівником апарату Північно-західного апеляційного господарського суду Наталією Турович здійснив загальний огляд програми курсу, окреслив основні проблемні питання та розповів про мету курсу і навчальні цілі семінару, а також наголосив на важливості постійного професійного росту та вивчення новел господарського процесуального законодавства задля забезпечення дотримання прав суб’єктів відповідних правовідносин, зокрема, учасників судового процесу.

В ході семінару працівникам апарату Господарського суду Рівненської області пропонується до обговорення питання новел господарського процесу, доказів і доказування, учасників судового процесу в господарському судочинстві, а також підготовки процесуальних документів. Крім засвоєння теоретичного матеріалу та проведення інтерактивних міні-лекцій програмою курсу також передбачено роботу в малих групах і виконання практичних завдань, що дозволяє учасникам набути навичок емпіричного застосування здобутих знань.