flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Ваше мовчання Вас не врятує…»

26 вересня 2018, 13:29

«Ваше мовчання Вас не врятує…» - такий постулат став чи не найголовнішою темою обговорення на тренінгу для суддів спікерів «Зв’язки з громадськістю в судах», проведеному у місті Рівному 25 вересня 2018 року Радою суддів України спільно з Національною школою суддів України та за підтримки Консультативної Місії ЄС.

Активну участь у проведенні вказаного заходу взяв прес-секретар Господарського суду Рівненської області Олександр Лунько, який разом з колегами – суддями-спікерами та прес-секретарями судів регіону обговорив актуальні питання встановлення та підтримки плідної співпраці зі ЗМІ, вивчив основні принципи антикризового менеджменту суду та роботи з інформаційними викликами, а також отримав практичні навички інтерв’ю на камеру.

 

 

Метою семінару було сприяння розвитку комунікаційних навичок суддів-спікерів, а також ознайомлення їх з кращим досвідом іноземних колег по налагодженню зв’язків з громадськістю в судах та з метою їх системного впровадження в судових установах України. Спікерами вказаного інтерактивного тренінгу виступили, зокрема, Ольга Какауліна – представник Прес-служби Ради суддів України та Олександр Сасевич – суддя Львівського окружного адміністративного суду, екс-Голова комітету Ради суддів України з питань комунікації (у тому числі зі ЗМІ). Гостем та спікером семінару був і радник зі стратегічних питань Консультативної Місії Європейського Союзу Тійт Матсулевич, який розповів присутнім про важливість створення прес-служб в судах та налагодження комунікації, а також поділився позитивним досвідом іноземних колег у цій галузі.