flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату суду взяли участь у семінарі!

04 липня 2018, 15:39

3 липня 2018 року працівники апарату Господарського суду Рівненської області на базі Рівненського апеляційного господарського суду пройшли організовану Національною школою суддів України підготовку на семінарі на тему: «Психологічна адаптація працівника апарату суду до професійної діяльності».

Модераторами та викладачами вказаних курсів підвищення кваліфікації виступили директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна, психолог, психотерапевта, волонтера Кризової психологічної служби міста Львова, голова Наглядової ради благодійного фонду “Психологічний реабілітаційний центр “Цвіт нації”, магістр філософії Ольга Уралова та спеціаліст по соціальній роботі центру “Жіночі перспективи” Олена Кальбус.

Учасників семінару привітав голова Рівненського апеляційного господарського суду Олег Мельник, який подякував регіональному відділенню за співпрацю, підкреслив значення психології не лише в повсякденному житті, а й у професійній діяльності, побажав плідної роботи під час заходу.

В ході семінару працівники апарату Господарського суду Рівненської області обговорили питання лідерства та особистісної ефективності, ознайомилися з методами напрацюванням психологічної пружності та стресостійкості, опрацювали методи управління в судах, проаналізували відмінність між управлінням та лідерством, а також вивчили основні праила та механізми нейропластичності.

Паралельно з теоретичним матеріалом до уваги слухачів було запропоновано практичні завдання, задачі та ситуативні вправи. Учасники семінару обговорили актуальні питання та поділилися власними враженнями від роботи.

Після успішного завершення вказаних курсів підвищення кваліфікації та здобуття теоретичних знань і практичних навичок у сфері психологічної адаптації до професійної діяльності працівники апарату Господарського суду Рівненської області отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.

 

Прес-секретар Господарського суду

Рівненської області                                                                                                           О.І. Лунько

04.07.2018