flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Конституції України!

27 червня 2018, 11:06

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаємо Вас з визначним національним святом – Днем Конституції України!

Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення незалежності нашої Батьківщини, навіки закарбувало волю народу України жити у власній суверенній державі. Цей пам’ятний день відкрив перед нами шлях до розвитку і зміцнення правової європейської країни.

Конституція України стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства та увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність, а також ідеали справедливості та рівності — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Тож нехай у цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще життя у власній державі.

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного затишку та творчого натхнення, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

 

 

З повагою

в.о. Голови суду та колектив

Господарського суду Рівненської області                                                                          Бережнюк В.В.