flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пивітання з Днем державної служби!

23 червня 2018, 09:08

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем державної служби!

Ефективна державна служба - це не лише необхідна умова прогресу українського суспільства шляхом забезпечення практичного виконання в державних органах функцій і завдань держави, а й важливий чинник утвердження в Україні європейських стандартів життя.

Професія державного службовця - важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які виконують її за покликанням та несуть нелегку ношу відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до роботи.

Тож нехай Ваше системне мислення, чітке розуміння та бачення перспективи у кожній справі, а також мудрість у прийнятті суспільно-важливих рішень стануть запорукою поваги, довіри та вдячності громадян.

Бажаю Вам міцного здоров'я, родинного тепла і затишку, витримки у всіх життєвих випробуваннях, добра і достатку, успіхів у професійній діяльності та заслуженої шани і вдячності людей!

З повагою

Керівник апарату Господарського суду

Рівненської області                                                                                                  І.В. Бабич