flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено нового керівника апарату Господарського суду Рівненської області!

20 квітня 2018, 15:12

       19 квітня 2018 року начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області Вдовиченко Віктор Володимирович представив колективу Господарського суду Рівненської області нового керівника апарату – Бабича Івана Васильовича, якого з 20 квітня 2018 року відповідно до наказу Територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області від 19 квітня 2018 року № 16-к призначено на посаду як такого, що пройшов за конкурсом. До того Бабич Іван Васильович обіймав посаду керівника апарату Рівненського районного суду Рівненської області та має значний досвід роботи в правоохоронній та судовій системі. До поздоровлення Івана Васильовича долучились також в.о. Голови Господарського суду Рівненської області Марач Віктор Васильович і керівник апарату Рівненського апеляційного господарського суду Турович Наталія Сергіївна.

    Представляючи Івана Бабича колективу, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області Вдовиченко Віктор Володимирович висловив впевненість, що глибокі галузеві знання, управлінський хист та досвід дозволять йому досягти чималих успіхів на новій посаді.

        Колектив суду приєднується до вищезазначених привітань із впевненістю в тому, що життєвий досвід, здобуті професійні навички та високі моральні та людські якості Івана Васильовича забезпечать ефективне функціонування апарату суду.