flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Подяка!

10 червня 2020, 15:39

Від початку карантину в Господарському суді Рівненської області запроваджено ряд заходів, спрямованих на попередження поширення короновірусної хвороби. Проте, нажаль, один працівник суду захворів на СОVID-19.


Голова суду Торчинюк В.Г. та колектив Господарського суду Рівненської області висловлює щиру вдячність директору Управління охорони здоров'я Рівненської області Вівсянику Олегу Михайловичу та в.о. директора Рівненського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України" Сафонову Роману Валерійовичу за надання швидкої та якісної допомоги у проведені ряду заходів, спрямованих на попередження поширення короновірусної хвороби, та проведення ПЛР - тестування працівникам Господарського суду Рівненської області.


Від імені колективу Голова Господарського суду Рівненської області Вадим Торчинюк висловлює щиру вдячність медичним працівникам, які ризикуючи власним життям і здоров'ям. Бажаємо Вам міцного здоров'я, довголіття, невичерпної енергії, сімейного благополуччя і процвітання.