flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись навчання з надання першої долікарської допомоги потерпілому, ліквідації пожеж первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), та проведення евакуації з приміщення суду на випадок пожежі

01 квітня 2021, 15:51

Сьогодні 01.04.2021 р. відбулись тактико-спеціальні навчання для суддів та працівників апарату Господарського суду Рівненської області з надання першої домедичної допомоги потерпілому, ліквідації пожеж первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), та проведення евакуації з приміщення суду на випадок пожежі, які провели рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області.
Під час заходу відпрацьовувалася евакуація людей з приміщень, гасіння умовної пожежі. Навчання були проведені в умовах максимально наближених до реальних подій. Евакуація працівників була проведена чітко та впевнено. В ході навчання продемостровано здійснення взаємоузгодженого комплексу організаційних та практичних дій з ліквідації умовної пожежі. Також працівниками ДСНС проведено інструктаж-навчання персоналу суду з використання первинних засобів пожежогасіння.

На даному заході було відпрацьовано спільні дії під час виникнення різного характеру непередбачуваних ситуацій у приміщенні суду. Проведення таких заходів допомагає уникнути паніки та швидко зорієнтуватися у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних ситуацій різного типу, метою яких є зберегти найголовнішу цінність – людське життя.

Також працівниками навчального пункту АРЗ СП ГУ ДСНС ДСНС проведено інструктаж-навчання по наданню домедичної підготовки працівникам суду.