flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Рівненської області відбулися антитерористичні навчання

01 квітня 2021, 13:48

31 березня 2021 року в Господарському суді Рівненської області відбулися спільні навчання антитерористичного центру УСБУ, Служби судової охорони, Поліції Рівненської області, Патрульної поліції Рівненської області, Національної гвардії та Головного управління ДСНС у Рівненській області.

За легендою, у приміщені суду озброєнні злочинці здійснили напад на пункт пропуску і охорони Служби судової охорони та захопивши заручників, забарикадувалися у залі судового засідання.
Співробітники Служби судової охорони провели повну евакуацію працівників суду та оточили периметр, надаючи силову підтримку СБУ.

Працівники Служби безпеки України відпрацювали силові варіанти звільнення заручників та знешкодження терористів та затримання терористів під час втечі на автомобілі. До даних заходів були залучені і спецпризначенці управління КОРД.

Далі, поліцейські вибухотехнічної служби разом із судовими охоронцями та рятувальниками обстежили об’єкт та виявили вибухонебезпечний предмет на другому поверсі адміністративної будівлі суду.
«Основною метою таких навчань є бойове злагодження дій підрозділів силових структур під час виникнення терористичної загрози, та відпрацювання тактики дій кожного співробітника».